Det Mobile Bronzestøberi


Klik på billedet for at se flere billeder

Efter 2 års arbejde fik jeg i 2007 endelig virkeliggjort min drøm og mit bronzestøberi, som jeg ”næsten” kan garantere for, er den eneste af sin art i Danmark på ”kunstnerhænder”. Støberiet indgår i et samarbejde mellem kunstnere, hvor videreudvikling af den traditionelle bronzestøbning er overskriften.

Bronzestøbning er et gammelt håndværk forbeholdt håndværkere. Normalt henvender kunstnere sig til en bronzestøber og fraskriver sig derfor på godt og ondt kontrollen over det færdige resultat og muligheden for at deltage i og inddrage processen i værket. Det får kunstnere mulighed for i mit værksted.

Støberiet er særdeles funktionelt. Mange af delene er selvfabrikerede, og man får let en fornemmelse af, at Storm P har inspireret. Det er fagfolk, fagbøger og ikke mindst sponsorer, der har bidraget til støberiets mulige tilblivelse, med henblik på en fornyelse af den traditionelle bronzestøbning.

Bronsestøberi som virksomhed

Mission:

At skabe fora, hvor kunstnere og mennesker mødes, arbejder, oplever og skaber kunst i inspirerende og udviklende rammer.

Vision:

At værkstedet og galleriet formes til et vigtigt omdrejningspunkt for den nyskabende og eksperimenterende kunst i Danmark

Idéen:

Idéen er at værkstedet og galleriet i samspil danner rammerne for at kunne tilbyde en bred variation af muligheder for kunstnere og for kunstinteresserede. Værkstedet med bronzestøberiet bruges af kunstnere i skabelsen af egne værker, som kursuslokale, og i en egentlig produktion. Værkstedet og galleriet er en ny platform for den nyskabende og eksperimenterende kunst i en provinsby...og et ”udviklingsrum” uden snobberi og grænser!

Tilbud og priser

Opgaverne støberiet løser er meget individuelle og derfor er det svært at lave en decideret prisliste, men du er meget velkommen til at kontakte os og få et uforpligtende tilbud. Er der tale om ting med en fast leveringsdato er det en god idé at du kontakter mig i god tid (ca. 2-3 mdr. før), da processen kan være tidskrævende. Du skal være meget velkommen til at ringe og lave en aftale for et besøg. Se kontaktoplysninger her.